Skip to content

Centrul de Sănătate și Nutriție Provita Nutrition, singurul centru de diagnosticare non-invazivă din Brașov

Ne-am PERFECȚIONAT și SPECIALIZAT PERMANENT în utilizarea METODELOR DE DIAGNOSTICARE și a TRATAMENTELOR NON-INVAZIVE din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări ale fiecărei persoane care ne-a trecut pragul!

0
medici specialiști
0
ani de excelență
0 +
pacienți mulțumiți

Soluții pentru sănătatea ta

FICAT – PROTOCOALE ȘI TRATAMENTE RECOMANDATE PENTRU REABILITAREA FUNCȚIEI HEPATICE

Ne-am perfecționat și specializat permanent în utilizarea metodelor de diagnosticare și a tratamentelor non-invazive din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări ale fiecărei persoane care ne-a trecut pragul. Colectivul de medici, precum și complexitatea serviciilor medicale oferite, completate și prin explorări funcționale (consultații de specialitate) și / sau explorări de imagistică medicală obținută prin metode non-invazive, fac din CENTRUL DE SĂNĂTATE ȘI NUTRIȚIE PROVITA NUTRITION primul centru de servicii medicale de diagnosticare și tratament non-invaziv din Brașov.

În cadrul clinicii aplicăm cu succes tratamente complexe unice care ne permit să ajutăm organismul în acțiunea complexă de regenerare a ficatului. Protocoalele unice, concepute de specialiștii companiei noastre, personalizate / administrate individual fiecărui pacient sunt permanent îmbunătățite, înglobând produse de ultimă generație.
Experiența acumulată în administrarea protocoalelor pe parcursul mai multor ani – cu rezultate foarte bune – ne-a permis conceperea unor protocoale de bază și a unor algoritmi de tratament pentru tratarea diverselor afecțiuni ale ficatului, din care prezentăm succint următoarele:

  • PROTOCOL CIROZĂ HEPATICĂ;
  • PROTOCOL STEATOZĂ HEPATICĂ (Ficat gras);
  • PROTOCOL HEPATITA B sau C.
TRATAMENTUL CDFB (CURĂ DE DEZINTOXICARE FIZIOLOGICĂ BENEFICĂ), sau DIETA 0

Tratament unic și eficient, care permite reabilitarea întregului organism. În timpul a 3 zile de tratament se constată creșterea imunității întregului organism cu cel puțin 30%. Permite tratarea unui lung șir de afecțiuni diverse (alergii, astm, boli cardiace, boli ale ficatului, obezitate, sterilitate etc.). Aplicarea acestui tratament se face sub supravegherea strictă a medicului specialist.

De reținut faptul – toate aceste tratamente și proceduri SE APLICĂ SUB SUPRAVEGHEREA STRICTĂ A MEDICULUI SPECIALIST!

Pe perioada tratamentului se va aplica un regim alimentar corespunzător ținându-se cont de etapa tratamentului și particularitățile individuale ale pacientului. Administrând aceste tratamente complexe am obținut rezultate spectaculoase la pacienții noștrii!

PROTOCOL INTENSIV PENTRU CANCER cu METASTAZE LA FICAT

Pe perioada tratamentului se aplică proceduri unice precum, CURA DE DETOXIFIERE A FICATULUI – este o procedură unică, care permite reabilitarea ficatului și, în final, a întregului organism. Pentru aplicarea acestei proceduri este necesară o pregătire prealabilă care se va face individual, sub îndrumarea medicului specialist. Se va respecta un regim alimentar special înainte cu minim trei zile, în ziua dar și după aplicarea procedurii.

Pentru aceasta este necesar ca, cu 3 zile înainte de începerea aplicării procedurii, pacientul să nu consume proteine animale.  În ziua procedurii, se va consuma numai suc de mere. Aceasta este o procedură complexă (procedura durează 1,5 – 2 ore) care ne permite eliberarea căilor biliare de depuneri (calculi, paraziți, viruși etc.) prin administrarea unui amestec bine proporționat – sub observația și controlul strict al medicului specialist – de ulei ozonat, suc de lămâie, gref, precum și un complex de  tincturi din plante.

Pe perioada procedurii se va aplica un aparat special pe ficat, se vor face aplicațiile cu Zapper Dr. Hulda Clark și pe o perioadă de 24 ore se va încălzi regiunea ficatului cu o ploscă de apă caldă.

Tratamente pe care
le oferim

Oferta de produse şi servicii, asigurate de Centrul de Sănătate și Nutriție Provita Nutrition Brașov, se încadrează în trend-ul general al activităţii centrate pe asigurarea şi menţinerea calităţii vieţii prin aducerea în apropierea utilizatorului final a unor produse de calitate superioară verificate prin studii clinice de specialitate şi a căror eficiență a fost confirmată și prin practica medicală de profil.

HIDROCOLONOTERAPIE

Hidrocolonoterapia este unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere, care curăță organismul de reziduurile acumulate în ani de zile…

Ozonoterapie

În clinica noastră, Ozonoterapia se practică în siguranță, tratamentele și terapiile cu ozon medical fiind efectuate în conformitate cu standardele europene și mondiale…

Diagnosticare non-invazivĂ

În ultimul timp sistemul de diagnostic nonlinear devine din ce în ce mai cunoscut. Chiar și în acele puține cazuri, unde tomografia…

ELECTROSOMATOGRAMA

Alături de metoda de scanare nonliniară computerizată Metapathia GR Hunter folosită cu succes în cadrul clinicii noastre, acum vă oferim și posibilitatea…

BIONIC 880

Bionic 880 este unul dintre cele mai inovatoare și mai eficiente dispozitive de terapie cu fotoni din lume. Stimulează celulele, reglează hormonii beta-endorfine, cortizol…

Gimnastică motorizată

Gimnastica motorizată / gimnastică fără efort Slender You este o alternativă pentru cei care vor să facă mișcare, să se întrețină…

Înainte de începerea oricarui tip de tratament, se efectuează o analiză corporală noninvazivă GRATUITĂ! În urma acesteia se stabilește cu atenție și profesionalism tratamentul și procedura de care clientul are nevoie pentru a avea rezultatele dorite.

Echipă medicală specializată

Echipa de medici care activează în cadrul CENTRULUI DE SĂNĂTATE ȘI NUTRIȚIE PROVITA NUTRITION BRAȘOV este formată din medici specialiști / cadre medicale cu vastă experiență în domeniu, cu ani buni de practică atât în țară cât și în străinătate (în Uniunea Europeană și în țări extracomunitare).

În cadrul centrului, pacienții beneficiază de:

  • accesul la aparatură medicală și tehnologia ultramodernă, prin intermediul medicilor specialiști;
  • control medical complet în timp real;
  • diagnosticare sau confirmare de diagnostic;
  • interpretarea rezultatelor;
  • tratament specific pentru reabilitarea funcţională a întregului organism;
  • personal medical specializat, competent în stabilirea unui regim de alimentație individual și complex, ținând cont de afecțiunile pacientului, de tratamentul pe care acesta îl urmează.
Dr. Bungău Daniel

DR. BUNGAU DANIEL

medic primar medicină de familie

DR. SECRIERU VLADA

medic – medicină generală