Skip to content

Ce este gimnastica motorizată / gimnastica fără efort Slender You?

Este o alternativă pentru cei care vor să facă mișcare, să se intrețină, să slăbească, dar nu iubesc sala de sport!

Fie că nu iubim sala de fitness, fie ca nu putem face sport, din cauza anumitor probleme de sănătate, gimnastica motorizată – SLENDER YOU – ne sare în ajutor!

Slender You

Ce înseamnă, de fapt, această gimnastică?

Este o forma de mișcare, cu ajutorul căreia facem sport, fără a depune efort! Gimnastica monitorizată se face pe niște aparate speciale, care lucrează anumite grupe de mușchi rezultând modelarea taliei, bustului și picioarelor, stând pe pat!

Slender You nu solicită aparatele cardiovascular și osteoarticular, dar este extrem de solicitant și eficient pentru musculatura, căreia îi creează o elasticitate și un tonus optim.

Aparatele sunt recomandate persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare, cărora le este contraindicat efortul fizic intens, persoanelor care au suferit accidente vasculare cerebrale, celor care prezintă afecțiuni osteo-articulare sau de natură reumatismală. Se adresează, în egală măsură, și persoanelor sănătoase, care nu iubesc sălile de fitness și cluburile sportive. Acestea își pot remodela și intreține silueta și își pot recăpăta tonusul muscular.

Slender You aplică efortul izometric pe grupe musculare mari și datorită poziției de lucru pe aparat, grupa musculară vizată este eficient izolată și intens antrenată, restul corpului rămâne relaxat iar suprasolicitarea articulațiilor sau a cordului este evitată.

Aparatele permit dozarea eficientă a efortului, în funcție de capacitatea fiecărei persoane în parte, aceasta are control absolut asupra intensității exercițiului și efortului depus, poate face pauze oricât de des dorește și poate adopta poziția de lucru pe aparat, care să îi ofere un plus de confort.

Ședința de slender you durează 60 de minute și implică antrenamentul pe 6 aparate diferite, 10 minute de lucru pe fiecare, antrenându-se astfel mai mult de 90% din musculatură. Dificultatea exercițiilor se adaptează în funcție de capacitățile persoanei.

Acest tip de gimnastică este potrivit atât pentru începători, cât și pentru persoanele antrenate, iar la finalul ședinței, efortul făcut este similar celui depus la o sală de fitness, însă cu mai puțin stres pentru articulații și inimă.

Rezultatele gimnasticii motorizate, Slender You

Efectele acestui tip de gimnastică au fost atent monitorizate, iar rezultatele studiilor făcute de experți în domeniu au arătat scăderea nivelului de colesterol din sânge, îmbunătățirea vizibilă a tonusului muscular și a mobilității articulare, creșterea oxigenării sângelui și scăderea masei adipoase.

Persoanele cardiace, au înregistrat o creștere a capacității de efort, o stabilizare a nivelului tensiunii arteriale și o creștere a gradului de independență. Persoanele cu afecțiuni reumatismale, au înregistrat o creștere a mobilității articulare, diminuarea durerilor apărute la mobilizare, stagnare în evoluția bolii și o mai mare libertate de mișcare.

Gimnastica motorizată Slender You, aduce în armonie corpul și mintea, crește nivelul tonusului muscular, reeducă respirația, induce o plăcută stare de relaxare și corectează viciile de postură.

Slender You reprezintă formula succesului pentru sănătate, frumusețe, fitness și siluetă.

Dacă comparăm gimnastica motorizată (gimnastica fără efort) cu gimnastica tradițională vom observa:

  • La gimnastica tradițională se consumă energie prin mișcarea greutății corpului
  • La gimnastica motorizată energia este generată de un motor, greutatea corpului este preluată de un aparat iar părți ale corpului sunt mișcate în mod automat de acesta.

Creierul va conștientiza mișcarea dar mușchii nu. (Mușchii vor face exercițiile ca și cum dvs. le-ați face singuri). Pe aparatele noastre – se ard puține calorii – exercițiile executate aici nu sunt niște exerciții cardiovasculare, pentru astfel de exerciții recomandăm mersul pe bicicletă, mersul pe jos sau înotul. Prin “slenderen” – se stimulează circulația sanguină, încheieturile devin suple iar mobilitatea crește. Slender You este pentru toate vârstele – de la 16 la 100 de ani.

Grupul clienților Slender You poate fi împărțit în următoarele grupe:

  • între 16 – 60 ani puteți opta pentru remodelarea siluetei
  • între 20 – 60 ani puteți opta pentru slăbire, tonifiere, relaxare, reglare metabolism
  • De la 60+ ani, puteți opta pentru masaj și relaxare.
  • Cei cu probleme medicale (de la 16 ani în sus) pot opta pentru masaj în zonele afectate, reglare metabolism

SOLICITAȚI O PROGRAMARE

Prin intermediul formularului, ne puteți trimitere o solicitare pentru programare.